Kdo smo?

Smo sodobno orientirano, visokotehnološko podjetje s poznavanjem širokega spektra informacijske tehnologije.

V gospodarstvu se uvrščamo med zaupanja vredna podjetja, saj imamo specializirana znanja in izkušnje, ki so posledica dolgoletnih poslovnih partnerstev.

Oblikujemo tim, ki se redno udeležuje izobraževanj, kar potrjujejo mnogi pridobljeni certifikati in uspešno izpeljane rešitve, s katerimi so naši naročniki pri svojem delu še bolj uspešni in neodvisni od sprememb na tehnično-tehnološkem področju.

Pri delu uporabljamo le najnovejše IT tehnologije, ki so skladne z najvišjimi standardi, katere obrnemo v vašo korist in vam s tem omogočimo učinkovito, fleksibilno in konkurenčno poslovanje ter vas hkrati obvarujemo pred številnimi težavami in posledično visokimi stroški.

Delo, ki ga opravljamo temelji na principu individualnega pristopa in zaupanja. Slednjega razumemo kot temelj odnosa in nagrado za uspešno opravljeno delo, zato smo za vas, naše naročnike, na voljo celo leto – tudi ob vikendih, praznikih in poznih večernih urah.

Prisegamo na...

Osebni pristop
Zaupanje
Strokovnost
Inovativne rešitve

Ekipa

Uroš Lesjak

Direktor

Darko Krajnc

Vodja servisa, trgovine in nabava

Sergej Strohmaier

Tehnična podpora strankam

Urška Čas

Tehnična podpora strankam

Naše temeljne vrednote

Osebni pristop

Za nas ste posebni in vredni. Zaslužite si! Naš čas je dragocen, zato je namenjen vam. Razumemo, da ste zahtevni, ker to spoštujemo smo predani osebnemu pristopu in individualni obravnavi.

Strokovnost

Naša strokovna usposobljenost je naša prioriteta. Kontinuirana izobraževanja potrjujejo tudi pridobljeni certifikati, predvsem pa rešitve, ki v praksah naših strank uspešno delujejo. Naš moto je “V znanju je moč!”.

Zaupanje

Zaupanje nam predstavlja temelj za gradnjo odnosov z vsakim izmed vas. Vaše zaupanje razumemo kot nagrado za naše delo. Pridobiti vaše zaupanje, ga obdržati in upravičiti je naš cilj in uspeh.

Inovativne rešitve

Naš cilj je poiskati rešitve, ki vas bodo obvarovale pred težavami in posledično visokimi stroški. Naš namen je izkoristiti IT tehnologijo v vašo korist in vam omogočiti učinkovito, fleksibilno in konkurenčno poslovanje.