Kdo smo?

Sodobno orientirano, visoko tehnološko podjetje, ki s poznavanjem širokega spektra informacijske tehnologije z znanjem in dolgoletnimi izkušenjami iz vključenosti v gospodarstvo, našim strankam zagotavljamo storitve, s katerimi so pri svojem delu še bolj uspešni in neodvisni od sprememb na tehnološko tehničnem področju, saj jim mi zagotavljamo vse za njih potrebne in koristne posodobljene servise ter storitve.

Prisegamo na...

Osebni pristop
Zaupanje
Strokovnost
Inovativne rešitve

Naše temeljne vrednote

Osebni pristop

Za nas ste posebni in vredni. Zaslužite si! Naš čas je dragocen, zato je namenjen vam. Razumemo, da ste zahtevni, ker to spoštujemo smo predani osebnemu pristopu in individualni obravnavi.

Strokovnost

Naša strokovna usposobljenost je naša prioriteta. Kontinuirana izobraževanja potrjujejo tudi pridobljeni certifikati, predvsem pa rešitve, ki v praksah naših strank uspešno delujejo. Naš moto je “V znanju je moč!”.

Zaupanje

Zaupanje nam predstavlja temelj za gradnjo odnosov z vsakim izmed vas. Vaše zaupanje razumemo kot nagrado za naše delo. Pridobiti vaše zaupanje, ga obdržati in upravičiti je naš cilj in uspeh.

Inovativne rešitve

Naš cilj je poiskati rešitve, ki vas bodo obvarovale pred težavami in posledično visokimi stroški. Naš namen je izkoristiti IT tehnologijo v vašo korist in vam omogočiti učinkovito, fleksibilno in konkurenčno poslovanje.

Ekipa

Uroš Lesjak

Direktor

Darko Krajnc

Vodja servisa, trgovine in nabava

Gregor Kuselj

Sistemski inženir

Sergej Strohmaier

Tehnična podpora strankam

Tomaž Mihelec

Tehnična podpora strankam