Microsoft cenovna politika 2023

Posodobitev cenovne politike Microsoft 2023

Microsoft z željo po poenotenju cenika, s 1. aprilom 2023 uvaja 11% prilagoditev cen svojih storitev v oblaku. Prilagoditev cen se bo odražala v nihanju tečaja regionalne valute v primerjavi z ameriškim dolarjem.

Direktorska prevara

Ste že slišali za spletno goljufijo imenovano “Direktorska prevara”? Gre za prevaro v obliki elektronskega sporočila, ki je na prvi pogled videti, kakor da ga je poslal direktor/ica, vsebina pa naroča računovodji, da nakaže visok denarni znesek (npr. 25.000EUR).

Inovis IT - MFA

Uporaba MFA postaja neizogibna

Z naraščanjem kribernetskega kriminala postaja zagotavljanje kibernetske varnosti vse večji izziv. Vse bolj priljubljena metoda zaščite postaja MFA ali večkratno preverjanje pristnosti. Gre za varnostno metodo elektronskega preverjanja pristnosti, pri kateri je uporabniku omogočen dostop do spletnega mesta ali aplikacije šele ko mehanizmu za preverjanje pristnosti uspešno predloži dva ali več dokazov pristnosti. Uporaba MFA je…

ACRONIS GOLD PARTNERSHIP

Vaša vsestranska kibernetska zaščita, ki ponuja  “All-in-One” zaščito vaših podatkov in možnost njihove najhitrejše obnove v primeru nezgode.

Varnost informacijskih tehnologij

Varnost informacijskih tehnologij

Ali ste vedeli, da službe za informacijsko varnost zabeležijo poskus hekerskega napada vsakih 29 sekund v dnevu in da vdori v informacijske sisteme gospodarstvenikom po celem svetu povzročijo skoraj 100 milijard evrov škode letno?  V letu 2021 je slovenska policija obravnavala več kot 600 kaznivih dejanj s področja spletnih goljufij, ki so povzročile za več…