Sistemski varnostni pregled IT okolja

Sistemski varnostni pregled IT okolja predstavlja prvi korak k zagotavljanju kibernetske varnosti podjetja, hkrati pa deluje kot eno izmed orodij za preverjanje stabilnosti informacijskega sistema.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 Business je pisarniška zbirka namenjena poslovnim uporabnikom, ki vključuje e-pošto, orodja za skupno delo na dokumentih ter ostale storitve za povečanje produktivnosti. Do storitev in dokumentov lahko varno dostopate kjerkoli in kadarkoli, tako na namiznih kot mobilnih napravah.

Pisarna v oblaku

Pisarna v oblaku aka delo iz dislocirane enote je obnorelo svet, a tega ne smemo v celoti pripisati le epidemiji, pač pa tudi vse večjim ugodnostim, ki jih nudi takšna oblika dela. Vas zanima katere?! Pa poglejmo!

Antivirusna zaščita + EDR

Antivirusna zaščita (z dodatkom EDR) je osnova, ko začnemo govoriti o varnosti informacijskega okolja. Žal opažamo, da se številni vodilni še vedno ne zavedajo kako hitro se lahko ujamemo v eno od internetnih pasti ali pa nas obišče heker…

Pasti interneta “PHISHING”

Phishing je eden izmed zadnjih razvitih sistemov računalniškega kriminala, ki je prisoten povsod do koder seže internetni signal. Zajema različne pristope in načine, ki so usmerjeni h kraji podatkov, z namenom okoriščanja spletnih goljufov.