Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 Business je pisarniška zbirka namenjena poslovnim uporabnikom, ki vključuje e-pošto, orodja za skupno delo na dokumentih ter ostale storitve za povečanje produktivnosti. Do storitev in dokumentov lahko varno dostopate kjerkoli in kadarkoli, tako na namiznih kot mobilnih napravah.

Pisarna v oblaku

Pisarna v oblaku aka delo iz dislocirane enote je obnorelo svet, a tega ne smemo v celoti pripisati le epidemiji, pač pa tudi vse večjim ugodnostim, ki jih nudi takšna oblika dela. Vas zanima katere?! Pa poglejmo!

Antivirusna zaščita + EDR

Antivirusna zaščita (z dodatkom EDR) je osnova, ko začnemo govoriti o varnosti informacijskega okolja. Žal opažamo, da se številni vodilni še vedno ne zavedajo kako hitro se lahko ujamemo v eno od internetnih pasti ali pa nas obišče heker…

Pasti interneta “PHISHING”

Phishing je eden izmed zadnjih razvitih sistemov računalniškega kriminala, ki je prisoten povsod do koder seže internetni signal. Zajema različne pristope in načine, ki so usmerjeni h kraji podatkov, z namenom okoriščanja spletnih goljufov.

Oddaljeno delo in zagotavljanje primernega informacijskega okolja

Oddaljeno delo predstavlja pravi tehnični izziv za mnoga podjetja, kljub temu pa je njegova prisotnost nujna za obstoj mnogih delovnih procesov. Informacijski sistem, ki zagotavlja e-poslovanje in e-modernizacijo na najvišji možni ravni že obstaja – imenuje se IT BREZ SKRBI. Vas zanima več? Preverite v članku!

Storitev IT BREZ SKRBI

Sodobne IT rešitve so temelj za varno in učinkovito delo, ki ni vezano na lokacijo. V ta namen smo ustvarili prilagodljiv, tehnično dovršen in učinkovit pristop, ki je primeren za podjetja usmerjena v digitalno prihodnost.

Delo od doma – oddaljen dostop do službenega računalnika

V času svetovne krize z virusom COVID-19 in pomembnosti samoizolacije na domu, je pomembno, da se zaposlenim, ki lahko svoje delo opravljajo od doma, omogoči, da le-to tudi izvajajo. Tako se ohrani produktivnost podjetja ter posledično lahko zaposleni sledijo in izvajajo svoje obveznosti na delovnem mestu. Da se delo od doma zaposlenim omogoči je potrebno…

Backup storitve za varnost vaših podatkov – Backup-as-a-service

Vse več podjetij se obrača na backup-as-a-service storitve, da se izognejo visokim začetnim stroškom postavitve in implementacije ter vzdrževanja tradicionalne hrambe podatkov na sami lokaciji podjetja ter z namenom, da dodatno zaščitijo svoje poslovno kritične podatke v primeru, da že imajo postavljeno lokalno hrambo varnostnih kopij. Backup-as-a-service storitve temeljijo na tako imenovanih cloud storitvah, kjer…